Ännu en nöjd kund!

Ännu en nöjd kund!

Omanovic Production är ett svenskt filmproduktionsbolag med säte i Stockholm. Och det är ett kreativt gäng, med bröderna Adi och Mak, ursprungligen från Bosnien-Hercegovina, vid kontrollerna! De producerar fiktion, reklam och en del material för dokumentärer, men mestadels ägnar de sig åt manusbaserade saker med påhittade stories (det är deras egna ord). Och deras kundförteckning är inget att fnysa åt heller!

Avison har hjälpt bröderna Omanovic med översättning, undertextning och voice-over för flertalet projekt. Vi skriver eller redigerar filmmanus och översätter/lokaliserar dem sedan till andra språk. Vi översätter också undertexter och spelar in och översätter manus för voice-over för deras filmer.

Adi Omanovic säger “ Vi har jobbat med Avison Communication i flera filmprojekt, för bland annat Tele2 och det har alltid varit pressade deadlines men vi har alltid fått allt i tid. Ännu ett projekt avslutat med mycket nöjd kund och  grymt bra jobb som vanligt!”. 

- Adi Omanovic, Producent/Regissör

 

Avison Communication är en kommunikationsbyrå med fokus på översättning och språkrelaterade tjänster. Vi är passionerade kring filmskapande och har varit inblandade i översättning av undertexter, manuskriptarbete, voice-over och dubbning för åtskilliga kunder. Vi ägnar oss också åt annan slags översättning och lokalisering och hjälper våra kunder med appar, hemsidor, tekniska manualer, broschyrer, programvarusystem mm. Och vi erbjuder internationella företag, stora som små, språk- och kulturkurser, tolktjänster samt korrekturläsning & copywriting. Vi jobbar med över 40 av världens affärsspråk. Kontakta oss idag för ett snabbt och fördelaktigt kostnadsförslag**

 

**Vi använder oss av mänskliga översättare. De är erfarna, kvalificerade och bra på vad de gör. Vi använder oss av översättningsprogramvara endast som assisterande hjälp i vårt arbete, för att öka effektiviteten. På grund av detta är vi inte den billigaste byrån på marknaden. Men våra kunder vet att sätta värde på att det de vill ha sagt meddelas korrekt runt om i världen, med kulturell finkänslighet, och på ett koncist sätt. Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC