Översätt med omsorg; medicinsk turism

Översätt med omsorg; medicinsk turism

 

Medicinsk facköversättning för spännande företag inom medicinsk turism med bas i Riga. 

 “…bemötandet var väldigt trevligt och resultatet blev perfekt. Vi är mycket nöjda med översättningen!”

 

Swedish Medcare AS är ett svenskägt bolag med svensk ledning och bas i Riga, Lettland. De erbjuder kvalificerade medicinska tjänster och andra tjänster inom vård och hälsa. Deras ambition är att ge sina kunder bästa möjliga hälsoresultat och den trygghet som en god organisation och högkvalitativa tjänster medför. 

 

Det är fascinerande vad man som EU-medborgare har rätt till vad gäller gränsöverskridande vård eller medicinsk behandling utomlands. Och du kan till och med få tillbaka vad du betalat…. Det kallas medicinsk turism. Och nu finns information om detta på engelska på Swedish Medcares hemsida. Vi fick uppdraget att översätta och lokalisera hemsidan, och vi var glada över att sätta våra (friska) tänder i detta projekt! Översättning inom medicin kräver särskilda fackkunskaper och noggrannhet, och vi hade det rätta översättningsteamet för jobbet. 

Hemsidan är späckad med specialistinformation om professionella medicinska tjänster. Att översätta en sådan hemsida kräver inte bara bakgrundsinformation utan också omfattande efterforskning och ett öga för detaljer. Kunden var mycket nöjd med resultatet och hade följande att säga om vår hjälp med detta översättningsprojekt: 

- Bemötandet från Avison var väldigt trevligt och resultatet blev perfekt. Vi är mycket nöjda med översättningen!

 

Vi ser fram emot fortsatta samarbeten med Swedish Medcare, och önskar dem lycka till i deras strävanden på andra sidan Östersjön. 

Erbjuder ert företag också spännande eller essentiella lösningar som andra marknader borde ta del av? Ta i så fall kontakt med oss. Vi hjälper er med att lokalisera/översätta er hemsida, marknadsföringmaterial, mobilappar, broschyrer eller kontrakt. Och alla slags andra dokument. Kontakta en projektledare med era specifika översättningsbehov

Vi erbjuder även språk- och kulturkurser och olika typer av tolktjänster. Kontakta oss för mer information. Vi jobbar med mer än 40 av världens olika affärsspråk. 

 Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC