Är du i behov av en tolk?

Är du i behov av en tolk?

Vi har professionella och auktoriserade tolkar för simultan- eller konsekutivtolkning. Varför anlita en tolk från Avison?

Avison tillhandahåller professionella och kvalificerade tolkar, men till priser som är mycket mer överkomliga än de som är vanliga på den svenska marknaden idag.

Planerar du i en konferens eller annan typ av event i Stockholm med internationella delegater? Står du inför ett förhör som kräver tolkning av vittnessmål? Vi har tolkar som kan hjälpa till. Tveka inte att kontakta oss för mer information. 

Läs mer om tolkning här. Begär offert på tolkning här. 

Avison Communication är en specialiserad språk- och översättningsbyrå. Vi har hjälpt åtskilliga delegationer som kommit till Stockholm med tolkning för att göra möten mer smidiga. Vi erbjuder dessutom översättning till över 40 olika språk. Vi översätter och lokaliserar appar, hemsidor, broschyrer, rapporter, manualer mm. Slutligen erbjuder vi också språk- och kulturkurser för företag som omlokaliserar sin verksamhet runt om i världen.

 

Tolktjänster; begär offert

  • Berätta om dina behov. Om ni vet datum, plats, språk, ämne, antal deltagare osv, det hjälper oss att ta fram en offert.
Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC