Teknisk översättning

Teknisk översättning

 

Högkvalitativa tekniska översättningar, av experter. Manualer. Instruktioner. Broschyrer. Teknisk dokumentation. Garantier. Användarhandböcker. Licensdokument. Patent.

Tekniska översättningar spänner över ett stort antal områden. Det kan vara allt från en miljötidning om ledande luftkonditioneringslösningar, till lokaliseringen av en banbrytande ny app. Det kan röra sig om bruksanvisningar för kunder på en annan kontinent, eller en speakerröst på ett främmande språk för en världsledande tillverkare av vitvaror. Eller en komplex årsredovisning för ett kapitalförvaltningsbolag. 

Kanske har du en ny innovation och behöver få din patentansökan översatt till flera språk, eller en hemsida som visar upp din produkt för de asiatiska marknaderna. 

Avisons erfarna och kvalificerade tekniska översättare har den kompetens som krävs för att göra en korrekt översättning och lokalisering av dina tekniska texter. Och i ett antal olika språkkombinationer kan vi även erbjuda auktoriserade översättningar (stämplade med översättarens sigill). Våra översättare översätter alltid till sitt modersmål. Klicka här för att få en kostnadsfri offert på en teknisk översättning

Vi använder bara översättare med relevant bakgrund för tekniska översättningar. Många är före detta ingenjörer med en förkärlek för språk, som valt att satsa på en ny karriär. 

Tekniken spelar även en viktig roll i vårt översättningsarbete. Med så kallade CAT-verktyg (datorassisterad översättning) säkerställer vi inte bara kvalitetsnivån, utan kan även erbjuda våra kunder rabatter utifrån textens volym, antal repetitioner osv. Även om tekniken är till god hjälp, är det alltid våra mänskliga översättare som har sista ordet. 

Kontakta oss här om du behöver en teknisk översättning till något av våra över 40 språk. Klicka här för mer information om Avisons tjänster.

Här följer några exempel på nöjda kunder som vänt sig till oss för tekniska översättningar:


 

 

 

 

 

 

 

 Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC