Tjänster

Tjänster

Avison Communication är en språk- och kommunikationsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar inom översättning/lokalisering, korrekturläsning och redigering/copy, tolkning, språk- och kulturträning, textning och voiceover till film samt språk- och kommunikationskonsultering. Klicka på en av våra produkter eller tjänster nedan för att få mer information om vad vi har att erbjuda.

 

 

 

Översättning och korrekturläsning/redigering 


Den moderna översättningsbyrån. AVISON har ett brett nätverk av frilansöversättare med kompetens inom en mängd olika språk (vi täcker de nordiska språken och alla europeiska språk samt de större språken i Asien och Mellanöstern, t. ex. japanska, kinesiska, koreanska, arabiska, persiska och hebreiska)… Vi verkar som en byrå och samordnar dina översättningsprojekt på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt.

Läs mer om översättning… 

Läs om Avison Communications översättningsprocess

 

Språkutbildning

 

I dagens företagsklimat är det viktigt med effektiv kommunikation. Språk utgör en väsentlig del av denna kommunikation. Varför ska du då välja en språkkurs från Avison? Här kommer lite information om våra kurser:

Läs mer om språkutbildning… Läs här om vår Business English onlinekurs

 

Tolkning

 

Att tolka kräver utbildning och stor erfarenthet. Det finns flera olika typer av tolkning, men de som Avison Communication jobbar mest med är: Konsekutiv- och simultantolkning: Vid konsekutivtolkning lyssnar tolken först på talaren, antecknar om så är nödvändigt, ochsen  tolkar till målspråket då talaren gör ett uppehåll… 

Läs mer om tolkning…

 

 

Tvärkulturell kommunikation

 

Avison Communication är en idealisk samarbetspartner för företag med internationell närvaro. Tvärkulturell kommunikation utgör en viktig del av dagens affärsmiljö.

 

 

 

Undertextning:

 

Videor och kortfilmer är ett vanligt sätt för websidor att marknadsföra sina tjänster och produkter. Om ditt företag har flera länder som målgrupp är det bra om de filmer som finns på hemsidan är lokaliserade till dessa marknader. Detta görs enklast med korrekt översatta undertexter.

Oavsett om din kortfilm är för internet eller för en företagspresentation kan vi både översätta manuset till vilket som helst av våra mer än 40 olika språk och koda undertexterna till filmen. Klicka här eller på ”kontakta oss” till höger om du vill ha mer information om våra undertextningstjänster.

 

 

Film: Kommunikation på Internet

 

Nu har alla företag råd med en kort film på nätet! Klicka här för mer info.

Idag är det i allt större utsträckning köparen som söker upp säljaren. Kunder letar efter nya produkter och tjänster på Google, leverantörers hemsidor och på Youtube. Därför är det allt viktigare att vara synlig, informativ och personlig i dessa media. Film är både kostnadseffektivt och personligt. I samarbete med Högberg Media Production hjälper AVISON er att planera, producera och förmedla ert budskap i en film på ett språk ni själva väljer för publicering på er hemsida och sociala medier som Youtube. Låt din nästa kund hitta dig även internationellt!

Välkommen med en förfrågan eller klicka här för att begära en offert.


Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC