Tolktjänster från en professionell tolk

Professionella och kvalificerade tolkar till bra priser. Vi erbjuder företag simultan-, konsekutiv- och visktolkning för alla slags internationella event eller möten.

Varför anlita en tolk från Avison? 

Avison tillhandahåller professionella och kvalificerade tolkar, men till priser som är mycket mer överkomliga än de som är vanliga på den svenska marknaden idag. 

Med över ett decennium i tolkbranschen har vi den erfarenhet som krävs. Fyll bara i kontaktformuläret här nedan och låt oss veta vad just era behov är. Få ett gratis kostnadsförslag för tolktjänster: 

Tolktjänster; begär offert

  • Berätta om dina behov. Om ni vet datum, plats, språk, ämne, antal deltagare osv, det hjälper oss att ta fram en offert.

Vi erbjuder företag simultan-, konsekutiv- och visktolkning för alla slags internationella event eller möten. Vi jobbar bara med kvalificerade och, där det krävs, auktoriserade tolkar. Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret ovan för att se om vi kan hjälpa er med tolkning inom de språk som just ni har behov av. 

OBS! Eftersom simultantolkning kräver en mycket hög koncentrationsförmåga vid längre tolkningar måste man anlita två tolkar som avlöser varandra varje halvtimme. För att säkerställa en tolkning av hög kvalitet bör tolken i förväg få tillgång till material inom ämnet, exempelvis presentationer av talet m.m.


Request a translation proposal. Begär offert på översättning

Call us

Work for us. Jobba åt oss

GET THE AVISON NEWSLETTER

Partners & länkar. Partners & links

Följ AVISON på twitter

Avison på Facebook

*

AVISON ARKIV

UC